Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Lajme

Të gjitha njoftimet rreth ofertave të reja dhe shërbimeve tona i gjeni këtu:

22 Shtator 2020

Lider në tregun postar kosovar

Posta GEP, lider i operatoreve te sherbimeve postare!
Falenderojme te gjithe klientet dhe bashkepunetoret tone per besimin e dhene!
Ne linkun me poshte gjeni pasqyren e pergjithshme te tregut te sherbimeve postare ne Republiken e Kosoves te publikuara nga ARKEP : https://rb.gy/pckrg2

Më shumë


1 Shtator 2020

Hapet grupi i Dyqanit në Facebook

Tanimë është hapur grupi i dyqanit në Facebook,Në këtë grup do gjeni produkte të ndryshme nga biznese të ndryshme të tregtisë online, të gjitha me një vend. Gjithashtu ju mund të shisni produktet tuaja në grup, ku . postimi i tyre është falas.

Bëhu pjesë e grupit du...

Më shumë


20 Gusht 2020

Z.Berat Rukiqi- Kryetari i odës ekonomike të Kosovës viziton kompaninë GEP - Postë e shpejtë

Falenderojmë kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, z.Berat Rukiqi për vizitën në kompaninë tonë dhe për ndihmën para dhe gjatë pandemisë, i cili ishte zëri ynë duke insistuar që të mos ndalet qarkullimi i zingjirit shpërndarës të pakove të shitjeve online.

Z.Bera...

Më shumë


19 Gusht 2020

Me 1 shtator hapet grupi i Dyqanit në Facebook

Dyqani platformë e tregtisë online, bën hapin e parë në tregun shqip-folës me hapjen e grupit në Facebook ku anëtarë të këtij grupi do jenë biznese të ndryshme të koncentruar në tregtinë online në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Hapja zyrtare e grupit do të bëhet ...

Më shumë


3 Gusht 2020

4 ofertat e GEP

Jeni biznes i fokusuar ne online dhe deshironi te perfitoni sherbim cilesor.

Zgjedh njeren nga 4 ofertat tona per dergesat tuaja kudo ne territorin e Kosoves.

Shërbim i garantuar!

Kryejmë këto sherbime :

✔ Pako te vogla
✔ Letr...

Më shumë


1 Korrik 2020

Hapet pika e re te tregu-Fushë Kosovë

Per te qene sa me afer klienteve te saj dhe per lehtesimin e punes tuaj,

GEP ka vendosur per hapjen e pikes se re mu ne zemren e tregut te FUSHE KOSOVES.

Dorezimi i pakove per ju tashme eshte me i lehte, ku ju mund te dorezoni pakot tuaja ne piken tone ne treg dhe perf...

Më shumë